TED Şanlıurfa Koleji

TED Şanlıurfa Kolejinde, 21.579 m2'lik arsa üzerine kurulu  18.341 m2 kapalı alan, 3208 m2 açık oyun alanlarının yanı sıra;
* Teknolojik donanımlı 2 adet fen ve teknoloji laboratuvar,
* 1 adet kimya, 1 adet biyoloji ve 1 adet fizik laboratuvarı
* 69 adet derslik
* 45 kişi kapasiteli 3D sınıfı
* 520 kişi kapasiteli konferans salonu
* Uluslararası standartlarda 270 seyirci kapasiteli kapalı spor salonu
* Halı saha
* Çok amaçlı açık spor alanları
* 2 adet açık basketbol sahası
* 1 adet step-aerobik salonu
* 1 adet mini voleybol, tenis ve badminton salonu
* Mini golf alanı
* Fitness salonu
* 520 kişilik yemekhane
* 2 adet bilgisayar atölyesi
* 2 adet müzik atölyesi
* Teknoloji ve tasarım atölyesi bulunmaktadır.
TED Şanlıurfa Koleji öğrencilerimizin akademik, sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki her türlü gelişimi için gerekli tüm olanakları sağlayan çağdaş bir eğitim yerleşkesi olarak planlanmıştır. 1000 Kişilik öğrenci kapasitesinin gereksinimleri karşılayabilecek düzeyde, bir dizi yaşam merkezini içerecek yapıda projelendirilen TED Şanlıurfa Koleji Kampüsü, gerek sahip olduğu öğrenci ve kullanıcı kapasitesi, gerekse içerdiği tesisler yönünden Şanlıurfa'nın ve ülkemizin örnek bir eğitim tesisidir. Bu tesis, eğitim-öğretimin verildiği bölümlerin yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif etkinliklere de geniş olanaklar sağlayan çağdaş bir eğitim ve kültür ortamı olarak hazırlanmıştır.
Atatürk